Thaise Massage Thuis  thumbnail

Thaise Massage Thuis

Published Jul 21, 23
4 min read

Maysa Thaise Massage ReviewsIn januari 2011 had ik opeens schuim op mijn mond toen ik wakker werd. De dokter gaf mij hiervoor maagzuurremmers..en toen werd ik pas echt goed ziek. Ik las later in dat indrukwekkende "Could it be B12?"- Boek van Sally M. Pacholok (vertaald in 2011 uitgegeven bij uitgeverij Ankh Hermes in: "Is het misschien B12-tekort?" –red.) dat het heel gevaarlijk is om mensen met een groot Vitamine B12-tekort maagzuurremmers te geven.

Eigenlijk zouden bij artsen en internisten alle alarmbellen moeten gaan rinkelen als ze mensen op spreekuur krijgen met maag en buikklachten - thaise massage haacht. Dat ze dus die mensen NIET ‘zo maar’ allerlei maagmedicijnen gaan geven ZONDER dat ze die mensen eerst op een eventueel Vitamine B12-probleem hebben onderzocht! In elk geval: dat wist ik toen in die tijd natuurlijk nog allemaal niet.

Misschien ouderwets, maar ik vertrouwde mijn huisarts en ging daar dus heen. Ik kreeg een bloedonderzoek: leverwaarden waren heel raar en andere waarden waren net an. Maar niets verontrustend volgens arts. Niets aan de hand dus. thaise massage praag. Toen ben ik kort daarop in een delier (soort comateuze toestand met veel verwarring, apathie en krachteloosheid –red-) geraakt – ik was echt he-le-maal van de wereld af.En ik zweette heel veel (thaise massage west vlaanderen). Mijn man vroeg me wel dingen, maar ik antwoordde resoluut: "ik moet uitzieken..". Vreemd… Ik weet er ook niet veel meer van. Ik leek op iemand met een overdosis . Mijn vriendin kwam en belde de huisartsenpost. Na onderzoek ben ik met een ambulance opgehaald.

Ik was echt een heel eind heen (video thaise massage). "Al uw bloedwaarden zijn raar", zeiden ze even later. Ze vonden wel afwijkingen in m’n longen. Kreeg ik een stootkuur prednison en antibiotica voorgeschreven. Na 3 dagen opname heb ik thuis de kuur voortgezet. Maar alle functies van mijn lichaam werden hierdoor steeds slechter; ik voelde me werkelijk steeds nóg zieker worden.

Ik las de symptomenlijst van een B12-tekort en ik schrok. Van de 32 symptomen had ik er 31! "Ga naar de huisarts en vraag om hulp" zei ik tegen mijn man. Ik werd weer in het ziekenhuis opgenomen. voordelen thaise massage. De behandelende arts zei: “U moet het verscheuren, die uitdraai met B12 gebreksymptomen van de computer, want u heeft dat ab-so-luut NIET!”.

Thaise Massage Nieuw Vennep

Na 9 dagen opname, en heel veel onderzoeken verder, mocht ik weer naar huis. Uitslagen afwachtend…. Maar het ging het almaar slechter. Mijn handen en voeten begonnen te tintelen, mijn spraak werd steeds gebrekkiger, ik belandde regelmatig in een rolstoel omdat ik geen kracht meer in mijn benen had. Mijn haar viel uit.

Ik had een vieze plak op mijn tong, ontstoken tandvlees, ik had geen smaak meer; geen reuk; ik was heel misselijk, had een slechte motoriek; het praten leek vaak op lallen of ik had ineens geen stemgeluid meer. En ik viel ook ineens meerdere kilo’s af; mijn gehoor werd slecht.

Uiteindelijk ben ik in het Erasmus ziekenhuis in Rotterdam terecht gekomen, omdat ze in het andere ziekenhuis met mij op een dood spoor zaten. In het Erasmus durfde ik het onderwerp “Vitamine B12” eerst niet meer te noemen…..Maar door een vreemde droom, die ik op een nacht ineens had, heb ik tóch het lef gehad om over die B12 weer te beginnen - thaise body massage happy ending.

We willen wachten tot er een orgaan bij u uitvalt. Want dan weten we waar we moeten zoeken.” Hoe moedeloos je je dan als patiënt voelt.. Ik zei: “Ik lag hier binnen een kwartier bijna naakt op tafel, ik ben helemaal onderzocht door jullie. Ik heb mijn leven in jullie handen gelegd.Daar had ik dus niet zo veel aan (thaise massage met hp). Toen kreeg ik een tip van iemand dat er een boekje over Vitamine B12 was geschreven door ene Hans Reijnen. Dat boek heeft mijn man gelezen – ik kon niet meer lezen, concentratie was te slecht. Daar las mijn man dat ik injecties B12 met juist Methylcobalamine had moeten hebben.

Maar om die zo maar op eigen houtje, zonder contact met een arts te gaan doen, voelde ook een beetje eng. Ik wist dat er een patiëntenstop was bij de praktijk van Hans Reijnen, maar toch heb ik ze, half december 2011, gebeld voor advies. thaise massage oost-vlaanderen. Ik kreeg Jacqueline, de assistente, aan de lijn.

Thaise Massage Belgie

Ik ben het vertrouwen kwijt geraakt in dokteren en internisten- en ik ben nu zelf aan het dokteren geslagen en wil B12 methylcobalamine-injecties uit Duitsland gaan nemen (thaise massage eeklo). Is dat een goed idee?”. En toen voelde Jacqueline op de één of andere manier gelukkig heel goed aan dat ik tóch snel naar de praktijk moest komen.

“Je hebt 100% een groot B12 tekort” zei Hans Reijnen na uitvoerig onderzoek. “In het Erasmus zeiden ze 100% zeker van niet”…, zei ik. Dus het was in feite de ene tak van de medische hoek tegen de andere. thaise massage halle. Hans Reijnen zei dat ik de mega dosering Vitamine B12 in zuigtabletvorm moest nemen: 10.

Latest Posts

Thaise Massage Zwanger

Published Jun 12, 24
7 min read

Kinesist Kortenberg

Published Jun 12, 24
7 min read

Grappige Kinesist Cartoon

Published Jun 12, 24
7 min read